วันเสาร์ที่ 4 มิถุนายน พ.ศ. 2554

ก้อยต่อ











หลังจากที่ได้ส่งอ่อมต่อให้พี่น้องได้ลองซิมเบิ่งแล้ว มื้อนี้สิลองเอาอีกเมนูหนึ่งที่เฮ้ดกินอีก นั่นกะคือก้อยต่อ สิหน้าตาเป็นจั่งได๋ ไปเบิ่งกันเลย บรรยากาศลูกทุ่งขะหนาดคับ นอนนาจูดต่อ โอ๊ย!!! มีความสุขหลายคับ
ได้มากะแกะเอาโตมันมาก่อนต่อมากะเอาไปนึ่งให้มันสุกก่อนเด้อ คันบ่สุกมันสิท้องอืดนึ่งสุกแล้วกะยกลงมาตักใส่ถาดเตรียมผักหอมบั่ว บักนาวแล้วกะพริกขั่ว เข่าขั่วใส่แจ่วขั่วตามด้วยเข่าขั้วน้ำปลา น้ำบักนาวขาดบ่ได้คือน้ำปลาแดก เพิ่มความนัวแล้วกะใส่ผักหอมบั่ว คนให้เข้ากันเป็นอันเสร็จพิธี
เซินเเซบค๊าบบบบบ

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น